3d object deform after export from blender

This topic contains 4 replies, has 2 voices, and was last updated by  sooonism 4 years, 7 months ago.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Posts
  • #31272

    sooonism
    Member

    I downloaded the PowerVR SDK 3.0 and do everything it told. When I export from blender 2.65 and open in shaman, everything works great.
    But after I updated to 3.1, it seems like whatever I export from Blender become deform in shaman. Anyone can help on this?? Thanks!

    #37266

    sooonism
    Member

    I can’t quite remember but Is there something else that I need to install in order to get it work well?? I remember before I use PVRgeoPOD plugin, I have a collada2POD installed. which it seems like this deform problem happened after I deleted collada2POD. Anything that I can do to test?? Thanks!

    #37267

    sooonism
    Member

    Hi,
    Perhaps images speak better. Here is the blender form:

    and here is the exported from Blender and preview in Shaman:

    #37268

    Scott
    Moderator

    Hi,

    I can’t see any changes between the 3.0 plug-in and the 3.1 version that would explain this. Are you using the same export options you were using previously?

    Thanks,

    Scott

    #37269

    sooonism
    Member

    I feel so stupid now.
    I finally got it to work again. What happen is I accidentally set (which is a two finger scroll in my MBP) vector position to normalised from float. once I set it back to float, everything works again. Thanks!

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
You must be logged in to reply to this topic.