CPVRTPrint3D::SetTextures returns failure

This topic contains 2 replies, has 2 voices, and was last updated by  RobertNPatton 6 years, 10 months ago.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Author
    Posts
  • #30400

    I installed the latest PCEmulation for GLES (OGLES_WINDOWS_PCEMULATION_2.07.27.0484).  When I run any of the demos I get an error from:

    if(m_Print3D.SetTextures(0,PVRShellGet(prefWidth),PVRShellGet(prefHeight), bRotate) != PVR_SUCCESS)

    {

    PVRShellSet(prefExitMessage,

    “ERROR: Cannot initialise Print3Dn”);

    return false;

    }

    Debugging in this function led me to

    CPVRTPrint3D::APIUpLoad4444 and in that function the call to

    glTexImage2D(GL_TEXTURE_2D, 0, GL_RGBA, x, y, 0, GL_RGBA, GL_UNSIGNED_SHORT_4_4_4_4, p8888);

    Which is returning error code 1280 (0x500 – GL_INVALID_ENUM)

     

    Can anyone tell what’s wrong?  TNX

     

    #34642

    Gordon
    Moderator

    Hi Robert,

    What graphics card are you using, which version of its drivers and which version of Windows?

    Do the binary builds run? Do the HelloTriangle and IntroducingPVRShell training course work (these don’t use Print3D)?

    If so then you may be able to disable Print3D in the other demos in order to run them – obviously this isn’t ideal, though.

    #34643

    I’m not sure which graphics card is on this laptop (Dell latitude D630).  The triangle and intro to PVRShell work up to intro to PVR Tools which fails on print3D.  I am using MVS 2005 to build under.  It seems to not like the 4444 pixel data format or the 16×16 width and height.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
You must be logged in to reply to this topic.