debugger unable to connect to the minimorph board

This topic contains 3 replies, has 2 voices, and was last updated by  alastair 4 years, 4 months ago.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #31288

    renee
    Member

    Hi,
    I have already reflashed my board and connected it to the host. The ping action was successful and the debug stub was right. However, when I tried to connect the debugger to my board, it saied “Fail to connect ot linux debug target ‘169.254.5.244’ “Unable to connect to debug target at 169.254.5.244”. I found there was another post discribed a same situation as I faced at April and the author was Jialun_Liu, but the result seems not good. I runned all the commands adviced him to run, and got almost the same results as him did. It seems everything was right and I can ping the board which means the connction was successful. Could you please help me about this?

    #37322

    alastair
    Moderator

    You can ping from your host to the board?

    Could you run ifconfig on your host and on the minimorph and post the results here?

    #37323

    renee
    Member

    Hi Alastair, I have already fixed the problem. The reason is , I pinged minimorph form the minimoroh terminal instead of host. So, I thought I ping successful but actually I didn’t ping at all.

    #37324

    alastair
    Moderator

    Glad to hear you are up and running.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
You must be logged in to reply to this topic.