GL_LUMINANCE -> GL_INVALID_ENUM

This topic contains 6 replies, has 2 voices, and was last updated by  bobGL 7 years, 5 months ago.

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Author
    Posts
  • #30216

    bobGL
    Member

    A GL_ERROR is generated when using GL_LUMINANCE for both format and internal format…

    Is there a cause?

    I even try with GL_LUMINANCE_ALPHA (both for iformat and format) and it work fine… The GL manual says that the iformat and format should be the same… what would explain the GL_INVALID_ENUM?

    #34147

    Joe Davis
    Member

    Do you experience this problem when using VFrame, or does this only happen on your target platform/s?

    Which graphics API are you using?

    Using GL_LUMINANCE for the format and internal format should be fine.

    #34148

    bobGL
    Member

    VFrame, not the target platform (iPhone)

    #34149

    bobGL
    Member

    Any workaround to avoid that it generate a GL_ERROR?

    #34150

    Joe Davis
    Member

    Are you using the most recent SDK that is available from our download page?

    I’ve tested this with OGLES 1.1 and 2.0 using a recent 2.6 build of VFrame and it is working correctly.

    #34151

    bobGL
    Member

    Are you using the most recent SDK that is available from our download page?

    >> Yep

    I’ve tested this with OGLES 1.1 and 2.0 using a recent 2.6 build of VFrame and it is working correctly.

    >> Well try it again cuz I can guarantee you that its not working… I have a wrapper that debug every gl call, and a GL_ERROR pop only on that one…

    #34152

    bobGL
    Member

    Honestly 1 GL_ERROR on that specific case doesn’t really bother me that much what really bothers me is glBlendEquationOES that is not working:

    https://www.imgtec.com/forum/forum_posts.asp?TID=893

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
You must be logged in to reply to this topic.