libGLESv2.dll

This topic contains 6 replies, has 7 voices, and was last updated by  Jane Dale 6 years, 3 months ago.

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Author
    Posts
  • #29494

    Paula
    Member

    I downloaded and install PCEmulation SDK for OGLES2 and try to run demos in Binaries folder. It happens that I get error that application has failed to start because libGLESv2.dll was not found.

    This happen when I build .sln files too. Where I get libGLESv2.dll? Should this be installed already?

    thank you

    #32019

    Ken
    Member

    The dll file can be found under BuildsOGLES2WindowsPCLib in the SDK.

    It comes from PVRVFrame which can also be downloaded from the Utilities page.

    Ken2008-03-13 15:08:46

    #32020

    Andrew
    Member

    You can copy the libGLESv2.dll into each demo directory, or you can copy it into your machines system folder C:Windowssystem32

     

    Both should work fine,

     

    Andrew
    #32021

    ptj
    Member

    If you don’t have the write permissions to C:Windowssystem32 or you just don’t want to put it there you can also add the path to the library to the PATH environment variable.

    Do it like this:

    Right click on My Computer -> Properties -> Advanced -> Environment Variables -> double click on PATH and add your new path to the existing ones.

    Peter

    #32022

    DDd
    Member

    Just a little note in case anyone is using AMDs Emulator along with PowerVR, the ligEGL.dll will break AMD code. So you will have to copy the AMD “player” files (libEGL.dll and libGLESv2x.dll) locally for the AMD code to run. This way you can run both platforms without problems.

    DDd2008-04-27 02:32:16

    #32023

    Arialia
    Member
    DDd wrote:
    Just a little note in case anyone is using AMDs Emulator along with PowerVR, the ligEGL.dll will break AMD code. So you will have to copy the AMD “player” files (libEGL.dll and libGLESv2x.dll) locally for the AMD code to run. This way you can run both platforms without problems.

    thanks for this tip Wink

    #32024

    Jane Dale
    Member

    I noticed I had precision and variable type the wrong way and changed that

    (it still worked in the emulator though). I also levitra online removed the precision

    values from all attributes. But I still get the same error. This is very weird, it

    seams like the shader code is not recognized on the Nokie device at all..

    Jane Dale2011-07-25 07:23:28

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
You must be logged in to reply to this topic.