META LINUX 3.6.0 (Minimorph HTP 221 )

This topic contains 9 replies, has 5 voices, and was last updated by  Sean 4 years ago.

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • Author
    Posts
  • #31233

    Hi,

    I am working with Minimorph Board (htp-221)
    After booting up its looks like ….

    Wi-Fi Setup

    After enter all details when i press Cont. Button .. board reboots..

    what can be the reason behind this …

    Plz help …

    Second thing..

    when i do screen /dev/ttyACM0 and try to test WiFi module using

    # /etc/bin/protest.sh

    board reboots

    Thanks
    SAURABH

    #37085

    It worked … i am able to connect WiFi …..
    and i downloaded

    Minimmorph Flow Firmware
    Minimorph Invadres Firmware.

    Now lets see what happens..??

    🙂 Thanks

    #37086

    BobGardner
    Member

    Did you get the problem solved?

    #37087

    Sean
    Moderator

    Saurabh,

    Glad you are up and running.

    Did you find the reason for the reset? I would be interested.

    Regards,

    Sean.

    #37088

    hi seanr/bob

    i didnt feel any kind of diffrences after downloading the firmwares.

    board behavior is unpredictable. .
    sometimes its rebooting.. and sometimes workings.

    so I just started to go through meta architecture …

    I got some great information from TRM.

    but still I am looking for much more details about Architecture.

    I will share if I come across regarding board bootup problem which I mentioned above.

    Thanks a lot … 🙂

    #37089

    Sean
    Moderator

    At what point is it rebooting? Are you using an external mains connected power supply or the USB cable to power the board?

    I’m looking to shortly get the documents sent that you mention in your other post.

    #37090

    while strating kernel….

    I m using ubs for power supply… 🙂

    #37091

    alastair
    Moderator

    Saurabh this sounds like your USB connection can’t supply enough power for the board. The board uses more power when it connects to WiFi (which happens at the end of the kernel load process).

    Can you try connecting your USB cable to a powered hub?

    #37092

    I don’t know this is rite place or not ? I am using MALTA-MTI Board running on mips InteraAptive core, I am trying to enable EIC mode but I could see some issues. Is their any way to enable EIC mode in Linux 3.8?

    #37093

    Sean
    Moderator

    Neerajtechus, sorry but this is a Meta processor forum. I am trying to progress your question inside your original posting. Apologies for the delay.

    Sean.

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
You must be logged in to reply to this topic.