not work matrix palette skining Animation

This topic contains 3 replies, has 2 voices, and was last updated by  Scott 7 years, 10 months ago.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #29997

    no
    Member

    Hi, all.

    I’m trying to make a model with skinning animation for iPhone application using The “POWERVR MBX OpenGL ES 1.x SDK” .

    POD were exported from Maya 2009 on Windows, using the latest PVRGeoPOD plugin.

    PVRShaman can display the POD correctly.

    However,when I try to display the POD using SDK’s example(OGLESMatrixPalette) , The model of POD lose shape whenever bone moved.

    Can you give me some hint?

    here is some informations.


    selected option when export POD



    -Export option

    +Export geometry

    +Export materials

    -Animation

    +Export controllers

    -Geometry option

    +Normals

    +Vertex colours

    +Mapping channels

    +Interleave vectors

    -Skin

    +Export skin modifiers

           (maxsimultaneous matrices 8)

    -Vertex vector formats

    +Bone indices     â†’ unsigned byte

    +Bone weights    â†’ float



    POD header



    AB.POD.2.0

    bFixedPoint=0

    bFlipTextureV=0

    bIndexed=1

    bInterleaved=1

    bSortVtx=1

    bTangentSpace=0

    cS=2

    dwBoneLimit=8

    ePrimType=0

    eTriSort=1

    exportBoneGeometry=0

    exportControllers=1

    exportGeom=1

    exportMatrices=0

    exportMappingChannel=1

    exportMaterials=1

    exportNormals=1

    exportObjectSpace=1

    exportSkin=1

    exportSplines=0

    exportVertexColor=1

    fTangentSpaceVtxSplit=0.000000e+000

    psVcOptUVW[0].eType=1

    psVcOptUVW[0].nEnable=135

    psVcOptUVW[1].eType=1

    psVcOptUVW[1].nEnable=135

    psVcOptUVW[2].eType=1

    psVcOptUVW[2].nEnable=135

    psVcOptUVW[3].eType=1

    psVcOptUVW[3].nEnable=135

    psVcOptUVW[4].eType=1

    psVcOptUVW[4].nEnable=135

    psVcOptUVW[5].eType=1

    psVcOptUVW[5].nEnable=135

    psVcOptUVW[6].eType=1

    psVcOptUVW[6].nEnable=135

    psVcOptUVW[7].eType=1

    psVcOptUVW[7].nEnable=135

    staticFrame=0

    sVcOptBin.eType=1

    sVcOptBin.nEnable=135

    sVcOptBoneInd.eType=10

    sVcOptBoneInd.nEnable=15

    sVcOptBoneWt.eType=1

    sVcOptBoneWt.nEnable=15

    sVcOptCol.eType=5

    sVcOptCol.nEnable=15

    sVcOptNor.eType=1

    sVcOptNor.nEnable=135

    sVcOptPos.eType=1

    sVcOptPos.nEnable=135

    sVcOptTan.eType=1

    sVcOptTan.nEnable=135


    Regards.

    #33575

    Scott
    Moderator
    Hi,

     

    no wrote:
    Can you give me some hint? 

     

    Does your scene have more than 1 bone batch? If so then you should try displaying it using the OGLESSkinning training course as that demonstrates matrix palette with multiple bone batches.

     

    Thanks,

     

    Scott

    #33576

    no
    Member

    Hi Scott

    Thanks for quickly reply.

    Scott wrote:

    Does your scene have more than 1 bone batch?

    Yes. The scene has 8 bone batches.

    Scott wrote:

    If so then you should try displaying it using the OGLESSkinning training course as that demonstrates matrix palette with multiple bone batches.

    I tried the OGLESSkinning training course.

    But, the model only partially display or the model does not display at all.

    Any ideas how to fix this?

    Regards.

    #33577

    Scott
    Moderator
    no wrote:
    I tried the OGLESSkinning training course.
    But, the model only partially display or the model does not display at all.

    Any ideas how to fix this?

     

    Would it be alright for you to send your .pod file to devtech@imgtec.com so we can have a look?
Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
You must be logged in to reply to this topic.