POWERVR SDK with bada SDK 1.2.1?

This topic contains 2 replies, has 2 voices, and was last updated by  Frank 6 years, 11 months ago.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Author
    Posts
  • #30415

    Frank
    Member

    Have you guys from Imagination tried using your SDK (OGLES2_BADA_ARMV7_2.07.27.0498) with the latest bada SDK (1.2.1)?

    We have some problems importing the Samples from ‘TrainingCourse’ and the Demos into the bada IDE.

    Some simple Samples without *.pod Files working.

    But ‘IntroducingPOD’ and some others dont work!

    Are you planning a new version of your SDK or is there maybe already a beta version?

    Best regards,

    Frank

    #34679

    Scott
    Moderator
    Frank wrote:
    Have you guys from Imagination tried using your SDK (OGLES2_BADA_ARMV7_2.07.27.0498) with the latest bada SDK (1.2.1)?

    We have some problems importing the Samples from ‘TrainingCourse’ and the Demos into the bada IDE.

    Some simple Samples without *.pod Files working.

    But ‘IntroducingPOD’ and some others dont work!

    Are you planning a new version of your SDK or is there maybe already a beta version?

    Best regards,
    Frank

     

    Hi,

     

    I’ve tried our SDK with the latest bada SDK (1.2.1) and as you say it doesn’t work out of the box. The issues I’m experiencing are with our SDK failing to compile due to a few uses of printf and sprintf and the applications failing to deploy on the device due to some of the manifests not matching the ones generated by the bada developer site. Does this match your problems? All the issues mentioned above will be fixed in our next SDK release.

     

    Thanks,

     

    Scott

     
    #34680

    Frank
    Member

    Hi Scott,

    thanks for the fast replay! Yes, these are our problems with your sdk, good to know they will be fixed with the next release. The other problems we have are probably bada IDE related. We’ve tried to setup a complete new project to use your PVRShell classes, but sometimes it won’t build because it can’t find OGLES2Tools, although we have setup the include/lib paths exactly as in the training course ….

    Frank

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
You must be logged in to reply to this topic.