Radeon X1300 issues

This topic contains 2 replies, has 2 voices, and was last updated by  Zoxc 9 years ago.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Author
    Posts
  • #29648

    Zoxc
    Member

    The OpenGL ES 2.0 emulator doesn’t seem to like Radeon X1300.

    Here is a nice screenshot: http://img224.imageshack.us/img224/2909/scalesci7.png

    Here is a video that shows how it’s supposed to look like: http://www.youtube.com/watch?v=bwNDMtsJmPE (This version has icons in the list and it has a scrollbar)

    It looks the same in both Windows XP and Ubuntu.

    Zoxc2008-12-08 08:52:26

    #32538

    Xmas
    Member

    There is a bug in our OpenGL ES 2.0 PCViewer which will cause the last vertex in a glDrawElements call to be incorrectly transformed when using GL_FIXED vertex attributes. This will be fixed in the next SDK release. Could this explain the missing triangles?

    We need more detailed information to help with the text and icons.

    #32539

    Zoxc
    Member

    I found something more annoying… http://img135.imageshack.us/img135/5909/scales2py1.png

    This is the code that triggers this neat effect.

    Code:
    uniform int Effect;
    uniform vec2 EffectOptions;
    float Temp;

    if(Effect == 1)
    {
        Temp = (gl_FragCoord.y – EffectOptions.x) / EffectOptions.y;

        if(Temp < 1.0)
            gl_FragColor.a *= Temp;
    }

    You’ll find the source of the application here: http://github.com/Zoxc/scale/tree/master

    The particularly interesting files are Font.cpp, Graphics.cpp and Framework/Application.cpp starting at line 180.

    The effect that pixel shader should make is more like this: http://rapidshare.com/files/171457018/pixelshader.mp4 (with the code in Solid.cpp/hpp enabled)

    Zoxc2008-12-09 08:22:45

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
You must be logged in to reply to this topic.