Ubuntu 10.04 LTS POWERVR notwork

This topic contains 1 reply, has 2 voices, and was last updated by  jacekc 7 years, 3 months ago.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Author
    Posts
  • #30280

    Anonymous

    Hi, i’m using Ubuntu 10.04 LTS x86, i can’t get powerVR working, simply nothing happens, when  i run a demo or proyect, anything linked to (libGLESv2.so&&libEGL.so) just don’t work, even a program like:

    int main(){ cout << “LOL” << endl; } 

    Don’t display anything, without linking it prints “LOL”, i don’t understand why, nothing, not even a EGL FAIL
    message, NOTHING!, the ldd:

      camus@camus-desktop:~/Programming/Libs/SDKPackage/Binaries/X11/Demos/ChameleonMan$ ldd      OGLES2ChameleonMan
        linux-gate.so.1 =>  (0x00fd7000)
        libEGL.so => /home/camus/Programming/Libs/SDKPackage/Builds/OGLES2/LinuxPC/Lib/libEGL.so (0x00bef000)
        libGLESv2.so => /home/camus/Programming/Libs/SDKPackage/Builds/OGLES2/LinuxPC/Lib/libGLESv2.so (0x00909000)
        libX11.so.6 => /usr/lib/libX11.so.6 (0x00110000)
        libXau.so.6 => /usr/lib/libXau.so.6 (0x008f7000)
        libstdc++.so.6 => /usr/lib/libstdc++.so.6 (0x006a9000)
        libm.so.6 => /lib/tls/i686/cmov/libm.so.6 (0x0022d000)
        libgcc_s.so.1 => /lib/libgcc_s.so.1 (0x00253000)
        libc.so.6 => /lib/tls/i686/cmov/libc.so.6 (0x00272000)
        librt.so.1 => /lib/tls/i686/cmov/librt.so.1 (0x003cc000)
        libpthread.so.0 => /lib/tls/i686/cmov/libpthread.so.0 (0x003d5000)
        libXext.so.6 => /usr/lib/libXext.so.6 (0x00f25000)
        libXcursor.so.1 => /usr/lib/libXcursor.so.1 (0x00be2000)
        libXrandr.so.2 => /usr/lib/libXrandr.so.2 (0x00854000)
        libXrender.so.1 => /usr/lib/libXrender.so.1 (0x0049b000)
        libpng12.so.0 => /lib/libpng12.so.0 (0x0052a000)
        libjpeg.so.62 => /usr/lib/libjpeg.so.62 (0x00bbd000)
        libtiff.so.3 => /usr/lib/libtiff.so.3 (0x003ee000)
        libxcb.so.1 => /usr/lib/libxcb.so.1 (0x00449000)
        libdl.so.2 => /lib/tls/i686/cmov/libdl.so.2 (0x00f99000)
        /lib/ld-linux.so.2 (0x00622000)
        libXfixes.so.3 => /usr/lib/libXfixes.so.3 (0x004bf000)
        libz.so.1 => /lib/libz.so.1 (0x00b90000)
        libXdmcp.so.6 => /usr/lib/libXdmcp.so.6 (0x0081a000)

    I do have libglut3-dev  libglew-dev and glew-utils… Normal Opengl works great, disabling compiz didn’t work…. I have the lastest drivers from NVidia (gtx275), i don’t know what to do Cry

    Thanks!

    #34315

    jacekc
    Member

    When you run it through GDB , is there any exit code or error code given ?

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
You must be logged in to reply to this topic.